Diensten

Wij ondersteunen je technische dienst op locatie, zowel mechanisch als elektrisch. Heb je geen eigen technische dienst? Dan biedt HaVotech diverse mogelijkheden. Wij zijn actief in de food- en non-food-, metaal-, automobiel- en farmaceutische industrie.

Wij kunnen je ondersteunen met industriële machinebouw en zijn gespecialiseerd in elektrotechniek. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van Safan Plaatscharen, en voor andere merken kun je ook bij ons terecht. Voor montage- en reparatiewerkzaamheden kun je in onze werkplaats terecht. Bij interne capaciteits- of montageproblemen staan we voor je klaar. Wij monteren kleine tot middelgrote aantallen.

  • machinebouw engineering
  • industriële machinebouw
  • controle elektrische installaties
  • machine onderhoud
  • service en onderhoudsmonteur
  • ondersteuning technische diensten
  • technische dienstverlening
  • NEN 3140 keuringen
  • montagewerk in eigen werkplaats
Ondersteuning op locatie

Ondersteuning Machinebouw

Assembleren van industriële machines

Je kunt HaVotech freelance inhuren om je team op locatie te ondersteunen bij het opzetten, installeren en opleveren van een productielijn.

Onderhouden van industriële machines

HaVotech is expert in service- en onderhoudswerkzaamheden aan industriële machines en installaties. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Onderhouden van elektrische installaties

Wij onderhouden je elektrische installaties op locatie. Bij HaVotech ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij werken altijd in overleg en houden rekening met jouw wensen en het bedrijf.

Keuren van elektrische apparaten op locatie

Wij keuren je elektrische apparaten op locatie, die bestaat uit een visuele inspectie en een inspectie door middel van meten en testen. Kleine reparaties kunnen wij direct uitvoeren.

9

Actief in een groot aantal sectoren

HaVotech is al vele jaren actief in on-site industriële activiteiten zoals de farmaceutische, automobiel-, metaal- en voedingsindustrie.

HaVotech montagewerkplaats

Assemblage Halffabricaten

9

Assembleren van industriële halffabricaten

In onze montagewerkplaats assembleren wij halffabricaten, machineonderdelen, constructies en schakelkasten.

9

Reparatiewerkzaamheden

Om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen hebben wij een eigen werkplaats met een breed assortiment aan professionele gereedschappen. HaVotech staat ​​klaar om allerlei reparaties snel uit te voeren!

9

Keuren van elektrische apparaten in onze werkplaats

Wij kunnen in onze werkplaats je elektrische apparaten keuren, met een visuele inspectie en een inspectie door middel van meten en testen.

Adres

HaVotech
Centaurusweg 75
5015 TC Tilburg
Industrieterrein Loven

Telefoon

(+31) 06-13114908

Start chat
Welkom bij HaVotech, ik sta je graag te woord.
Kan ik je ergens mee helpen?